Οι προηγούμενες διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις τελετές απονομών

Patient Partnerships Awards 2020

Επιβραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις που προσφέρουν στην κοινωνία!

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν για 1η χρονιά από την Boussias Communications και το Health Daily υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και του Συλλόγου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Ειδών & Ειδικοτήτων (ΣΑΦΕΕ).

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιουλίου η τελετή απονομής των βραβείων Patient Partnerships Awards 2020. Ο θεσμός που επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές για συνεργασίες μεταξύ εταίρων στην αγορά της Υγείας, οι οποίες αποσκοπούν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, την προσφορά προγραμμάτων υποστήριξης των ασθενών σε όλη την πορεία της θεραπευτικής τους διαδρομής, την πρόληψη, την ενημέρωση και την εκπαίδευση.

Patient Partnerships Awards 2020

Η εκδήλωση, προσαρμοζόμενη στις απαιτήσεις της εποχής και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, υλοποιήθηκε με τη μορφή φωτογράφησης και τη συμμετοχή των νικητών και της κριτικής επιτροπής.

O Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Ολύμπιος Παπαδημητρίου, Πρόεδρος Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), δήλωσε «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναγνωρίζονται οι κάθε είδους προσπάθειες που αποβλέπουν στην ευαισθητοποίηση κοινού και ασθενών καθώς και στην αλλαγή της νοοτροπίας, σχετικά με τα ζητήματα που σχετίζονται με οποιαδήποτε ασθένεια αλλά και με την καλή υγεία.

Στο πλαίσιο αυτό, τα Patient Partnerships Awards προσφέρουν πολύτιμη υπηρεσία και ευελπιστώ πως θα συνεχίσουν να το κάνουν, κινητοποιώντας και την δημιουργικότητα των εμπλεκομένων φορέων».

Tιμητικό βραβείο απονεμήθηκε στους συλλόγους «Θετική Φωνή» (Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος) και «Προμηθέας» (Σύλλογος Ασθενών Ήπατος Ελλάδος), στο πλαίσιο της σειράς κοινών παρεμβάσεων για την προστασία ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Πέρα από την παραπάνω τιμητική διάκριση, απονεμήθηκαν βραβεία σε Οργανισμούς, Επιστημονικούς Φορείς, Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις Υγείας, για την προσφορά τους και την κινητοποίηση νέων ενεργειών που καλύπτουν τις ανάγκες των ασθενών και που ωφελούν συνολικά το σύστημα Υγείας.

Υποστηρικτές

Υπό την Αιγίδα

Media Partner

Διοργάνωση

Official Publication